Tarieven en vergoedingen

Tarieven 2021

Intake + Advies + Meting lichaamssamenstelling € 97,80
Vervolgconsult kort (max. 15 min) € 16,30
Vervolgconsult lang (max. 30 min) € 32,60
Nieuw weekmenu € 35,00

* Wilt u graag een 12-weken traject volgen? Deze kan ook op verschillende manieren worden ingepland naar ieders budget. Neem contact met ons op voor meer informatie.**Afspraak vergeten of <24 uur afgezegd? De kosten van het ingeplande consult worden hiervoor in rekening gebracht.

Vergoedingen

Vanuit de basisverzerking wordt in 2021, 3 uur diëtetiek vergoed. Hierdoor is het mogelijk om de gemaakte kosten bij uw zorgverzekeraar te declareren (wel geldt eerst het verplichte eigen risico). Voor kinderen geldt dit eigen risico niet.Check uw voorwaarden om te zien of u recht heeft op vergoeding vanuit de aanvullende verzekering nadat de 3 uur vanuit de basisverzekering gebruikt zijn.

Let op: Challenge your Body is niet aangesloten bij het kwaliteitsregister en heeft bewust geen contracten afgesloten met zorgverzekeraar. Hierdoor is er transparantie in de gemaakte kosten en blijft er meer tijd over voor extra aandacht en zorg voor u als klant. Het kan hierdoor zo zijn dat niet alle kosten worden vergoed. Bij een restitutiepolis wordt wel vaak 100% vergoed en bij een naturapolis meestal 75%.
Check dit dus vooraf.