Succesverhaal Annemiek


Ik ben eigenlijk al zolang ik mij kan herinneren een paar kilo te zwaar geweest. Toen ik bijna 9 jaar geleden moeder werd zat er door mijn zwangerschap nog eens 25 kilo boven op! Dus maatje 40/42 was in ene maatje 48 geworden! Deze extra kilo’s kreeg ik er maar niet af. Paar jaar geleden lukte het om eerst 5 en later nog eens 10 kilo af te vallen maar werd toen al gauw zwanger van onze derde en was ik weer terug bij af.

Eind vorige jaar was ik mijn lijf zo zat dat er echt iets moest gebeuren! Via mijn buurtjes kwam ik in contact met Rosan en in januari zijn we van start gegaan. Nu inmiddels 13 kilo lichter en ik wil er nog 7 kwijt en met Rosan’s hulp en advies moet dit zeker gaan lukken! De weekmenu’s zijn prima vol te houden en ze probeert zoveel mogelijk rekening te houden met je levensstijl. Rosan leert je verstandig met eten om te gaan, zodat ook een feestje of een etentje geen probleem is. Overdag dan iets minder en s’avonds gewoon genieten! De knop omzetten naar een gezonder leven!

Rosan is een schat en weet heel goed waar ze mee bezig is. Voor mij de ideale stok achter de deur… of schop onder mijn kont als het minder gaat! Ze is een topper!


Kan ik iets voor jou betekenen?

Ik help je graag bij het realiseren van jouw doelstellingen.

Voor / Na