"Voeding, naast het sporten is ontzettend belangrijk om je doel te behalen"


Succesverhaal Ben

Na de heerlijke zomervakantie in Frankrijk in september 2015 was ik klaar met m’n overgewicht en omvang. De heerlijke Franse keuken met kaasjes en wijn had mij topzwaar gemaakt: 108.2KG. Vol goede moed ging het roer om. Ik starte in oktober 2015 met vier keer in de week fitness en cardio en dat zorgde ervoor dat ik binnen twee maanden al gauw 8 kilo kwijt was.

In januari 2016 ben ik gaan trainen met een personal trainer. In principe kan je prima op eigen krachten trainen, alleen met een personal trainer train je effectiever en je gaat toch meer tot het gaatje dan als je alleen traint. Samen met fanatiek hardlopen daalde mijn gewicht van 100KG naar 90KG in een jaar. Tijdens dit gewichtsverlies bleef ik wel lekker en eten en af en toe een drankje. Ik merkte daardoor dat ik eigenlijk niet lager kwam dan rond de 90KG. Dit heeft mij doen besluiten om lid te worden waarbij ik een uitgebalanceerd voedingsschema krijg om toch de energie te hebben om te sporten EN mijn vetpercentage naar beneden te krijgen.

Ik ben gestart op 15 december 2016 op 90KG. Met de kerstdagen en oud-en-nieuw nergens op gelet en lekker gegeten en gedronken. Afgelopen zaterdag (11 februari 2017) woog ik 83,5KG met een vetverlies van in totaal 5,7KG! Dit had mij alleen nooit gelukt en dit bewijst maar weer dat voeding, naast veel sporten, ontzettend belangrijk is om je doel te behalen. Mijn programma duurt nog tot 15 maart en ik ben er van overtuigd dat ik mijn doel (minder dan 20% lichaamsvet) zeker ga halen!


Kan ik iets voor jou betekenen?

Ik help je graag bij het realiseren van jouw doelstellingen.

Voor / Na