"Dankzij Rosan zit ik lekker in mijn vel, durf ik te genieten en weet ik precies wat ik wel en niet kan eten. Het draai tenslotte allemaal om balans"


Succesverhaal Esmee

Augustus 2016 heb ik het besluit genomen om onder begeleiding van Rosan te starten. Ik zat niet lekker in mijn vel, had weinig energie en ik liet mijzelf vaak gaan met eetbuien. Ik heb meerdere dingen geprobeerd maar kon mijn resultaten niet vasthouden. Vaak ging ik naar de sportschool zonder plan, maar sinds ik dit traject gevolgd heb, is dit wel anders. Dankzij de duidelijke trainingsschema’s wist ik altijd precies wat ik moest doen en boekte ik na een aantal maanden eindelijk de progressie die ik wilde. Ik volg nog steeds met heel veel motivatie en plezier de trainingsschema’s en hoef nooit meer bang te zijn dat ik niet op de juiste manier train!

Ik wilde voornamelijk vet verliezen, en spiermassa behouden.

Na een uitgebreid intake formulier wist Rosan wat mijn dagelijkse bezigheden waren en paste daar mijn voedingsschema op aan. Ook dit gaat via een handige app, die om de 4 weken veranderd. Wat ik vooral heel fijn vond is iemand die je helpt en vertelt hoe je de volgende stap kunt zetten naar datgeen wat je wilt bereiken. Vooral op de momenten wanneer jij het nodig hebt.

Dankzij Rosan zit ik nu lekker in mijn vel, durf ik te genieten en weet ik precies wat ik wel niet kan eten. Het draait tenslotte allemaal om balans…


Kan ik iets voor jou betekenen?

Ik help je graag bij het realiseren van jouw doelstellingen.

Voor / Na