"ik ben op de goede weg de beste versie van mezelf te worden en de grootste uitdaging deze versie van mezelf te behouden, ik weet zeker met behulp van Rosan als coach dat het mij gaat lukken!"


Succesverhaal Kim

‘In januari 2016 woog ik 92 kilo. Toen ik dat getal op de weegschaal zag staan was het genoeg, het roer moest om! In 2016 ben ik op eigen kracht met veel vallen en opstaan 10 kilo afgevallen. Afgelopen januari kwam ik in contact met Rosan van Challenge your Body. Ik wilde nog ruim 10 kilo kwijt en dat lukte me simpelweg niet in mijn eentje, ik had vooral met mijn voeding hulp nodig.

Door middel van de goede coaching van Rosan ben ik van 82 kilo naar 75 kilo afgevallen! Rosan als coach is voor mij het beste wat me is overkomen. Ze maakt voor mij persoonlijke voedingsschema die passen in mijn dagelijkse leven, staat 24/7 voor al mijn vragen klaar en in moeilijke momenten sleept ze mij erdoorheen! Ik ben er nog lang niet maar ik ben op de goede weg de beste versie van mezelf te worden en de grootste uitdaging deze versie van mezelf te behouden, ik weet zeker met behulp van Rosan als coach dat het mij gaat lukken!


Kan ik iets voor jou betekenen?

Ik help je graag bij het realiseren van jouw doelstellingen.

Voor / Na