"Dankzij Rosan durfde ik deze zomer 'trots' op bikini te lopen!"


Succesverhaal Nancy

3 maanden voor de zomervakantie begon mijn ‘avontuur’ bij coach Rosan. Voor mijn aanmelding liep ik al bij een diëtist, had ik op maat gemaakte schema’s in de sportschool en speel buiten de sportschool om 3 dagen in de week een fanatiek teamsport, dus met gezonde voeding en sport ben ik altijd al bezig geweest. Toch bleef ik steeds bij hetzelfde gewicht en hetzelfde vetpercentage en dat moest anders. Ik ben gaan rondkijken en nadenken en bedacht me dat ik misschien wel iets heel anders nodig had als de deiten die ik gewend was, en zo kwam dit op mij pad.

Wat begon bij 3 maanden, heb ik uiteindelijk 6 maanden gedaan. De voedingsschema’s zijn gevarieerd, je mag genoeg eten, geen hongergevoel en het is nog lekker ook! De sportschema’s zijn super goed, elke 4 weken een ander schema en keer op keer weer voldaan als ik klaar was.

Ik heb veel geleerd, ik weet nu hoe ik met mijn voeding om moet gaan en tot de dag van vandaag ben ik ZO blij dat ik dit gedaan heb, het is een levensstijl geworden. Dankzij mijn coach Rosan durfde ik deze zomer ‘trots’ op bikini te lopen!


Kan ik iets voor jou betekenen?

Ik help je graag bij het realiseren van jouw doelstellingen.

Voor / Na